Welkom - Reisverslag uit Hoogvliet, Nederland van Renée Nieuwland - WaarBenJij.nu Welkom - Reisverslag uit Hoogvliet, Nederland van Renée Nieuwland - WaarBenJij.nu

Welkom

Blijf op de hoogte en volg Renée

19 Mei 2007 | Nederland, Hoogvliet

Hei!

Ik weet dat het een beetje vroeg is, want ik vertrek pas in augustus naar Noorwegen, maar als je niks te doen hebt kan je net zo goed een waarbenjij aanmaken.

Ik vertrek dus in augustus naar Oslo(hoofdstad van Noorwegen)om stage te lopen bij een touroperator genaamd Haman Scandinavia

Ik verlaat het koude en regneachtige Nederland en verhuis naar een mega groot land waar het ongeveer 20 graden kouder is dan hier en ik heb er echt kei veel zin in

Ik zal jullie dus vanaf hier op de hoogte houden van mijn belevenissen in het buitenland

Adjo, pa gjensyn (Tot ziens)

Liefs Renee

• 24 Mei 2007 - 01:52

Jeroen:

OH YEAHH :D maar de tijd vliegt voorbij dus voor je het weet is het zover!!! :D
    en het gaat hopelijk ook voor jou super worden!!
    ik ga na vandaag lekker vakantie vieren hier in Aussie :D zie je over enkele weken!!

groetjes en tot snel

• 24 Mei 2007 - 07:27

Imke:

Je moet wel eerst een keer bij je oude huisgenootje langskomen he?!

:p

• 25 Mei 2007 - 07:04

Joyce:

hei Renee,
    jij was er helemaal vroeg bij ;)
    wel leuk zo toch? kunnen we elkaar een btje op de hoogte houden!!
    ik zal je verhalen zeker blijven volgen, maar voor die tijd zien we elkaar nog wel een paar keer!
    (K)

• 26 Mei 2007 - 17:38

Anne:

heeeee reneeke

heb je nu al een waarbenjij.nu joh:P lachee.. ga je zeker volgen hoor als je er eenmaal bent natuurlijk ;) en voor nu tot over een maandje want dan ben ik weer voorgoed in nederland! enne voor je noorwegen avontuur.. geniet er heel veel van en kom met zown lekker viking naar huis hahah

kuss Anne

• 30 Mei 2007 - 07:59

Dewi:

Yoooooooooo klasgenootje!

Echt supergaaf dat je Noorwegen onveilig gaat maken! heel veel plezier daar, en veel kijkplezier met al die mooie blonde Noorse mannen :D

xxx Dewi

• 29 Juli 2007 - 12:30

Lizetje:

Hey neetje,

Ik heb je site dan alvast gevonden en toegevoegd aan favorieten, maar dan moet je je verhaaltjes wel een beetje uitgebreid doen he, anders weet ik nog neit wat je allemaal meemaakt.
    Lekker veel schrijven waar je zo ONWIJS DOL op bent hihihihi....

Kijk je wel een beetje uit daar en vooral met alle Noorse mannen.

Ik ga helaas op vakantie vlak voor je weg gaat dus ik kan je niet echt meer dag zeggen, dat vind ik wel jammer hoor.

Ben wel heel trots op je..wie had dat toch ooit gedacht he whihiihih..

dikke kus liesje

• 29 Augustus 2007 - 09:58

Jenny:

Hee Reneeeke
    We gaan je heel erg missen in Breda!!
    Het was weer gezellig als vanouds op je 'afscheidsfeessie' met de bredaclan.. Geniet er van! Want voor je het weet ben je weer terug bij ons hihi. Hopelijk komt onze kaart aan in Noorwegen, dan kun je nog eens aan ons terugdenken ;)
    Dikke kussss
    Jennos